(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
De Lutter Voorjaarstocht
(advertentie)

De Lutter Voorjaarstocht

0,0 (0 beoordelingen)

Op zondag 26 mei 2019 staat de 9e Lutter Voorjaarstocht op de kalender. Deze start bij het karakteristieke Dorpshoes Erve Boerrigter aan de Plechelmusstraat 14 in De Lutte.

Een fietsevenement waarbij de deelnemers kennis maken met de fraaie omgeving van het Hellehondsdorp.

Waar de tocht precies heen voert, blijft een verrassing. Dat de fietsers tal van mooie plekjes rondom het kerkdorp te zien krijgen, lijdt echter geen twijfel.

Er kan gekozen worden tussen twee afstanden, te weten 25 en 50 kilometer. Vertrek is mogelijk tussen 10.00 en 13.00 uur.

Traditiegetrouw is er onderweg en ook na afloop een traktatie voor de fietsers.

foto: Pixabay.com / Jess Foami

website: bekijk de website

waar: Dorpshoes Erve Boerrigter, De Lutte

datum: 26 mei 2019

aanvang: 10:00 uur

einde: 13:00 uur

type: Wandelen / Fietsen