(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
De Fietsvierdaagse Oldenzaal
(advertentie)

De Fietsvierdaagse Oldenzaal

0,0 (0 beoordelingen)

Donderdag 22 augustus 2019 is het zo ver, de fietsvierdaagse begint weer!

Het is geen grote vierdaagse met duizenden deelnemers maar klein en gezellig. Evenals in de vorige jaren hebben we elke dag een route van ongeveer 25km, 45km en 65km door het Twentse landschap.

Ieder jaar maken we nieuwe routes en proberen zoveel mogelijk die richtingen in te gaan die net iets anders zijn dan het jaar (jaren) daarvoor.

De routes van 25 kilometer en delen van de 45 kilometer routes zijn ook geschikt voor scootmobielen. Zie de website van de organisatie voor details van de mogelijkheden.

Deelname kosten zijn voor alle dagen € 10,– (kinderen de helft) en men krijgt dan een stempelkaart welke tevens het lotnummer is op de zaterdag. Een enkele dag meefietsen is € 4,–.

Voor de exacte starttijden en reglementen zie onderaan voor de website waarop u meer informatie kunt vinden.


foto: Pixabay

waar: Stadsboerderij de Stakenboer, Oldenzaal

datum: 22 aug 2019

aanvang: 09:00 uur

prijs: € 10,00 (Alle dagen)

extra prijsinformatie: 10,- voor alle dagen. kind helft van prijs. Enkele dag 4,-

type: Wandelen / Fietsen