(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/motormarkt-hardenberg/detail.aspx?id=1572036&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hardenberg, za 30 mrt, € 4,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Motormarkt Hardenberg</div><div class='description'>Motorliefhebbers zijn van harte welkom op de Motormarkt van Hardenberg.</div></a> <a href='/dagje-uit/lammetjesdag-lemelerberg/detail.aspx?id=733575&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Giethmen, za 30 mrt, € 3,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Lammetjesdag Lemele</div><div class='description'>Op zaterdag 30 maart 2019 opent Landschap Overijssel de Schaapskooi De Lemelerberg in Giethmen voor de traditionele Lammetjesdag.</div></a>
Dauwtrappersmis
(advertentie)

Dauwtrappersmis

0,0 (0 beoordelingen)

Zoals ieder jaar wordt ook dit jaar op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei 2018, ‘s morgens om half zeven in het openluchttheater van Hertme de traditionele Dauwtrappersmis gevierd.

De drie geloofsgemeenschappen van Borne, Hertme en Zenderen dragen zorg voor de organisatie hiervan en bij toerbeurt verlenen die hun medewerking aan deze sfeervolle Eucharistieviering op dat vroege tijdstip. Dit jaar wordt dat gedaan door de geloofsgemeenschap St. Stephanus te Hertme.

Het parochiekoor van Hertme verzorgt eveneens de zang en ondersteunt de samenzang. Na afloop is er in de kantine bij het openluchttheater gelegenheid om onder het genot van een kop koffie of thee nog even na of bij te praten.

Iedereen is van harte welkom. De bezoekers wordt aangeraden om een kussentje mee te nemen, omdat de zitplaatsen in het theater op dit vroege tijdstip nogal koud optrekken.

Foto: RTV Oost

 

waar: Openluchttheater Hertme, Hertme

datum: 10 mei 2018

aanvang: 06:30 uur

einde: 08:00 uur

prijs: Gratis

type: Hemelvaartsdag, Meivakantie