(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Dauwtrappen
(advertentie)

Dauwtrappen

0,0 (0 beoordelingen)

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, vroeg uit de veren en kom dauwtrappen over de Sallandse heuvelrug. Met een gids van Staatsbosbeheer maakt u een wandeling door het bos en over de heidevelden, de zonsopkomst tegemoet. Om 4.30 uur start een wandeling. We maken een stevige wandeling, van ongeveer twee en half uur, door het mooie natuurgebied de Sallandse Heuvelrug. Het startpunt van de wandeling is het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281 in Nijverdal.

Een traditie in ere hersteld. Vroeg uit de veren voor een wandeling door de bedauwde velden en de natuur zien en horen ontwaken. De zonsopkomst tegemoet. Langzaam zie je de ochtendnevel optrekken. Of zijn het de witte wieven uit de sage...? Onderweg staan we op mooie plekken stil voor een verhaal, of gewoon om te genieten. Wie wil mag natuurlijk met blote voeten door de dauw. Kortom, een frisse start van je dag!

Na de wandeling is het natuurlijk heerlijk genieten van een lekker ontbijt in ons restaurant Buitengewoon Lekker. Het ontbijt kunt u bijboeken bij uw aanmelding.

Dus doen: Vroeg uit de veren en de natuur horen en zien ontwaken. Zie de zon opgaan en de dauwdruppels langs de grassprieten rollen en geniet van het ochtendgloren!!

Kosten € 5,-- voor volwassen en € 3,50 kinderen t/m 12 jaar

Meldt je wel even aan. 

foto: Mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

datum: 30 mei 2019

aanvang: 04:30 uur

prijs: € 5,00

extra prijsinformatie: € 5,-- voor volwassen en € 3,50 kinderen t/m 12 jaar

type: Hemelvaartsdag, Wandelen / Fietsen