(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Dauwtrappen in het Reestdal
(advertentie)

Dauwtrappen in het Reestdal

0,0 (0 beoordelingen)

Dauwtrappen in het mooie Reestdal? Ga donderdag 30 mei 2019 mee en geniet op Hemelvaartsdag van een sfeervolle ochtend met vroege vogels en ontluikende natuur.

Landschap Overijssel en de Reestkerk (Balkbrug) verzorgen samen de jaarlijkse dauwtrapochtend. Je gaat samen met de natuurgidsen van Landschap Overijssel op pad.

Er is een lange en een korte wandeling
Lange wandeling: start om 6.15 uur en duurt ongeveer 2 uur
Korte wandeling: start om 7.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur

Startlocatie: beide wandelingen starten vanaf De Wheem, Oud Avereest 22 in Balkbrug. Goed schoeisel is aan te raden, want in het Reestdal kan het hier en daar nat zijn.

Ontbijt en kerkdienst
Na de wandeling kun je genieten van een ontbijt in de Reestkamer.
Aansluitend kun je naar de speciale Hemelvaartsdienst in de Reestkerk, die start om 9.30 uur.

Bijdrage: €5,- voor deelname aan de wandeling, en €7,- voor deelname aan de wandeling inclusief ontbijt.

Aanmelden kan tot 26 mei met onderstaand aanmeldformulier. Graag aangeven voor welke wandeling je kiest en of je gebruikmaakt van het ontbijt.

website: bekijk de website

waar: Bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest

datum: 30 mei 2019

aanvang: 06:15 uur

einde: 08:30 uur

prijs: € 7,00 (p.p. incl. ontbijt)

extra prijsinformatie: Alleen wandeling €5,-

type: Hemelvaartsdag, Wandelen / Fietsen

telefoon: 0523-6567210523-656721


reserveer