(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Dag voor de Vrede 2013
(advertentie)

Dag voor de Vrede 2013

0,0 (0 beoordelingen)

In het gebouw van Het Apostolisch Genootschap in Enschede is op zaterdagavond 21 september een universele viering van de VN-dag voor de Vrede 2013, met sprekers die het verschil maken. Het is de vierde keer dat dit in Enschede plaatsvindt. Dit jaar vormt de viering het begin van de Vredesweek die tot en met zondag 29 september duurt.

Verschillende sprekers zullen hun licht laten schijnen over het thema: “Vrede is een werkwoord”, Het gaat daarbij om zowel werken aan de vrede dichtbij, op school en in de buurt en ook over werken aan vrede in de wereld ver weg. Het accent zal inhoudelijk liggen op het overstijgen of doorbreken van wij-zij denken als vredeswerk. Er is bezinning, muziek, dans en er is een vredesceremonie verweven in de viering.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur, vanaf 19.00 uur is de zaal open. Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij, een donatie wordt op prijs gesteld. De ontmoeting is een initiatief van de Raad voor Levensbeschouwing en Religies Enschede die sedert 1999 bestaat.

De viering VN-dag voor de Vrede wordt mede georganiseerd door de Raad van Kerken Enschede, Enschede voor Vrede en de Wereldvredes-vlam Twente.

waar: Apostolisch Genootschap , Enschede

datum: 21 sep 2013

aanvang: 19:30 uur

prijs: Gratis

extra prijsinformatie: Een donatie wordt op prijs gesteld.

type: Evenementen