(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Daarles Tentfeest
(advertentie)

Daarles Tentfeest

10,0 (1 beoordeling)

Het Daarles Tentfeest is een jaarlijks terugkerend feest vol gezelligheid en spektakel. Dit jaar is het feest op vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2019.

Vrijdagavond 20 september
Het feestweekend start met de band Opschaakl'n. De avond wordt verder aan elkaar gedraaid door de DJ skills van DJ Thomas.

Zaterdag 21 september
Als vanouds zal op zaterdagavond 21 september de Dance Meadow Party met DJ Thomas, DJ JWD en BWESS plaatsvinden. Deze avond zal bol staan van de goede muziek, stampende beats, sfeer- en lichtshows. Samen zijn de DJ’s ervan overtuigd dat ze de tent op zijn kop gaan zetten!

Handig te weten:
- Aanvang vrijdag en zaterdag 20.30 uur
- Kaarten zijn te koop aan de kassa
- Entreekosten vrijdagavond €5,-
- Entreekosten zaterdagavond €10,-
- Entree vanaf 16 jaar (legitimatie verplicht)
- Aanwezig: buitenterras met bar, de bekende bockworstenkraam en de BBQ

foto: Pixabay.com / Pexels

website: bekijk de website

waar: Evenementenweide Daarle, Daarle

prijs: € 5,00 (entree vrijdagavond)

extra prijsinformatie: Entree zaterdagavond: €10,-

type: Zomer- en Dorpsfeesten

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr20:30-00:00
za20:30-00:00
zogesloten