(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/winter-open-deur-dagen/detail.aspx?id=1767682&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Mariënheem</div><div class='nivo-caption-inner'>Winter Open Deur Dagen</div><div class='description'>Kom van 14 t/m 31 december naar De Eikelhof Antiek en de Beeldentuin Mariënheem en geniet van de warme kerstsfeer.</div></a> <a href='/dagje-uit/winterfeest/detail.aspx?id=1774130&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hasselt, vr 21 dec, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Winterfeest Hasselt</div><div class='description'>Hasselt viert de winter met een gezellige markt bij de kalkovens, een winterwandeling bij kaarslicht en muziek bij 'Kerst aan de Kaai'.</div></a>
Cursus: Valpreventie
(advertentie)

Cursus: Valpreventie

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdag 8 december vindt het NK judo voor teams onder 18 jaar plaats in de IISPA te Almelo. De vrijdag hiervoor, op vrijdag 7 december 2018, biedt Judo Almelo in samenwerking met Sportbedrijf Almelo verschillende side-events aan. Eén van deze side-events is een cursus valpreventie. Het doel is om de aanwezigen een gezellige en nuttige middag te bieden.

Aanvang: 15:00 uur
Inloop: 14:30 uur
Kosten: €7,50 alleen contant betalen aan de kassa
Aanmelden: jw.dangremond@sportbedrijfalmelo.nl of bel naar 06 82122850
Aanmelden kan tot en met 30 november

De winter komt eraan en het risico op vallen neemt toe. De vervelende en vaak langdurige gevolgen zijn eenvoudig te voorkomen met een cursus valpreventie. De judoka’s van Judo Almelo hebben veel ervaring met goed leren vallen. Deze kennis en vaardigheden willen zij op 7 december graag met je delen. Naast dat je tijdens de cursus leert om je val te breken, wordt er ook aandacht besteed aan het zelfstandig opstaan na een val.

Foto: Pixabay.com Efraimstochter

waar: Sporthal IISPA, Almelo

datum: 07 dec 2018

aanvang: 14:30 uur

prijs: € 7,50 (p.p.)

type: Workshops