(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
BosKoken en avondwandeling
(advertentie)

BosKoken en avondwandeling

0,0 (0 beoordelingen)

Doe zaterdag 16 februari 2019 mee met de workshop BosKoken in combinatie met een vroege avondwandeling bij buitencentrum Sallandse Heuvelrug.

In samenwerking met BosLeven, Nanda Kraaneveld en Steven Dirven organiseert het buitencentrum een fantastische workshop BosKoken i.c.m. een vroege avondwandeling.

Waan jezelf terug in de tijd waarin alles draaide om de eerste levensbehoefte en doe mee met de activiteit BosKoken op de Sallandse Heuvelrug. Na een stevige vroege avondwandeling door de glooiende heuvels van Salland met de gids van Staatsbosbeheer kom je terecht in een BosLeven-setting.

BosKoken staat voor beleving. Met oeroude technieken kook je met dat wat de natuur je dit jaargetijde te bieden heeft. Een tipje van de sluier: iets met boomstammen en hakbijlen en een seizoen soep bereid op houtvuur... Een culinaire beleving in de natuur.

In groepjes worden de gerechten voorbereidt, klaargemaakt en geserveerd. Met natuurlijk als doel alle gerechten op de Bos tafel te serveren. Koffie, thee en/of verfrissende drankjes zijn inbegrepen.

Het menu ziet er als volgt uit:
- Seizoen soep bereid boven houtvuur, met walnotenbrood bereid in de Dutch Oven.
- Zalm aan de Plank, gegaard aan een plank naast het houtvuur
- Wild van de door vuur verhitte speksteen
- Sweet Potato Patat, verschillende kleuren zoete aardappelen bakken op de Let’s vuur
- Groenten bereid op houtvuur, natuurlijk groente van het seizoen

Vertrekpunt: Dag camping in Holten
Starttijd: Om 16.00 uur tot 17.30 uur wandeling aansluitend om 17.30 uur tot 22.00 uur BosKoken
Kosten: Introductie prijs €49,50 volwassenen en €22,50 kinderen t/m 12 jaar
Informatie: balie Buiten Centrum of telefonisch 0548-612711

foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Dagcamping De Borkeld, Holten

datum: 16 feb 2019

aanvang: 16:00 uur

prijs: € 49,50 (p.p.)

extra prijsinformatie: Kinderen t/m 12 jaar: €22,50

type: Voorjaarsvakantie, Workshops, Wandelen / Fietsen