(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Bonsai Show Arboretum Poort Bulten
(advertentie)

Bonsai Show Arboretum Poort Bulten

9,0 (1 beoordeling)

19 mei Bonsaishow in Arboretum Poortbulten

De Bonsai Vereniging Overijssel houdt op zondag 19 mei 2019 een Bonsai Show in het Arboretum Poort Bulten in de Lutte. Altijd al willen weten wat bonsai is? Kom dan naar de demonstraties en bekijk de mooiste bonsai van Overijssel!

Arboretum Poort Bulten
Het Arboretum Poort Bulten is een wandelgebied en een unieke leerschool van de natuur met ongeveer 2.500 inheemse en uitheemse bomen en heesters. Elk jaargetijde heeft hier zijn eigen charme. Kortom een unieke 'Wereldbomentuin'.

Waar: Arboretum Poort Bulten, De Lutte
Datum: 19 mei 2019
Aanvang: 10:00 uur
Einde: 17:00 uur

Foto: Pixabay

waar: Arboretum Poort Bulten, De Lutte

datum: 19 mei 2019

aanvang: 10:00 uur

einde: 17:00 uur

prijs: Gratis

type: Evenementen