(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Boerenmarkt
(advertentie)

Boerenmarkt

0,0 (0 beoordelingen)

Op woensdag 14 augustus 2019 van 08.00 tot 13.00 uur bruist het centrum van Vriezenveen weer van de activiteiten. Kinderrommelmarkt, paardenmarkt, oude trekkers warenmarkt en braderie met daarnaast attracties voor de kinderen.

De kinder-rommelmarkt wordt natuurlijk weer gehouden. Per standplaats moet er €5,- worden betaald. (opgave voor kinderrommelmarkt is niet nodig) Daarnaast is er weer een paardenmarkt op de oude Veemarkt en laten loonwerkers en bedrijven hun nieuwste snufjes zien. Ook krijgen de oldtimers (oude trekkers) weer een mooie plek, evenals attracties voor de kinderen. De warenmarkt is er en daarnaast veel kramen in de vorm van een braderie.

Shantykoor “De Kloosterzangers” uit Sibculo verzorgt dit jaar de muziek op het vaste podium Tilanusplein bij het café “Erwin’s Pleintje”

Al met al belooft de Boerenmarkt 2019 weer een gezellige happening te worden vol gezelligheid gelardeerd met kramen, rommelmarkt voor de kinderen en alles wat bij een Boerenmarkt in Vriezenveen hoort.

Voor informatie: info@boerenmarktvriezenveen.nl of bellen op 06-23136658 (na 18:00 uur).

foto: RTV Oost - Jacky Schuitert

website: bekijk de website

waar: Centrum Vriezenveen, Vriezenveen

datum: 14 aug 2019

aanvang: 08:00 uur

einde: 13:00 uur

type: Zomer- en Dorpsfeesten, Beurzen / Markten, Uit met kinderen