(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Boerenmarkt Vilsteren
(advertentie)

Boerenmarkt Vilsteren

0,0 (0 beoordelingen)

Zaterdag 20 april 2019 bieden boeren uit het Vechtdal van 11.00 uur tot 16.00 uur allerlei streekproducten aan.

Het is goed toeven op het Landgoed Vilsteren. De rijke natuur en de lokale boeren zorgen samen voor mooie eerlijke producten. Samen met ca. 20 producenten uit het Vechtdal wordt elke derde zaterdag van de maand in Vilsteren een boerenmarkt met streekproducten georganiseerd. Van 11.00 uur tot 16.00 uur staan lokale boeren en collega-boeren uit het Vechtdal klaar voor de liefhebber van Vechtdalproducten.

Er is een breed scala aan producten waaronder Lakenveldervlees en lamsvlees, zuivel, meel, kaas, eieren, pasta, brood, vis, groente, honing, kip, jam, bier en fruit. Gedurende het seizoen zullen producten wisselen zoals klein fruit en asperges.

De boerenmarkt is een broedplaats van nieuwe ideeën, dé plek waar men heerlijke recepten uitwisselt en waar men in gesprek gaat met de producent en elkaar. Alles draait er om goed, eerlijk en smakelijk voedsel. Kortom een markt die je niet mag missen.

foto: pixabay.com / Michal Jarmoluk

website: bekijk de website

waar: Landgoed Vilsteren, Vilsteren

datum: 20 apr 2019

aanvang: 11:00 uur

einde: 16:00 uur

type: Beurzen / Markten, Meivakantie