(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Bloemetjesmarkt
(advertentie)

Bloemetjesmarkt

0,0 (0 beoordelingen)

Natuurmonumenten organiseert op zondag 26 mei een bloemetjesmarkt bij Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster. Je bent welkom tussen 11.00 en 15.00 uur bij allerlei leuke bloemenkraampjes rondom het centrum.

Wilde bloemen zaaien
In de natuur is het iedere dag bloemendag. Dat zie je in de tuin achter het bezoekerscentrum. Deze tuin wordt elke week goed onderhouden door onze enthousiaste tuinvrijwilligers. Als de zon schijnt, wemelt het van de insecten. Dan zie je hoe belangrijk wilde bloemen zijn. ‘Wilde bloemen’ is het landelijke thema van Natuurmonumenten. Het gaat namelijk achteruit met de Nederlandse wilde bloemen en daarom komt Natuurmonumenten in actie. Wij hopen dat je na afloop van de bloemetjesmarkt naar huis gaat met in ieder geval een klein zakje biologische wilde bloemenzaad. Daarmee kan jij je hele balkon, terras of tuin opfleuren!

Zaadbommetjes
Naast een bezoek aan de kraampjes kun je op deze zondag ook meevaren door De Wieden met onze speciale bloemetjes vaartochten. Kinderen kunnen meedoen met zaadbommetjes maken en er staat een gids bij het vlonderpad om te vertellen over de wilde bloemen in De Wieden en de vogels die er te zien zijn.

Meer informatie op www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten.

Meer informatie
Voor meer informatie kan men contact opnemen met Bezoekerscentrum De Wieden,
T (0527) 205660. Het centrum is vanaf april t/m oktober geopend op dinsdag t/m zondag van
10.00 uur tot 17.00 uur. In mei t/m augustus ook op maandag van 12.00 – 17.00 uur.

Foto: mail/organisatie

website: bekijk de website

waar: Bezoekerscentrum De Wieden, Sint Jansklooster

datum: 26 mei 2019

aanvang: 12:00 uur

prijs: Gratis

type: Beurzen / Markten

telefoon: 0527-2466440527-246644