(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Biestemerk
(advertentie)

Biestemerk

0,0 (0 beoordelingen)

Kom dinsdag 15 oktober 2019 naar Biestemerk in Genemuiden waar een lang lint aan kramen door het centrum van stad slingert.

Biestemerk is een eeuwenoude traditie in Genemuiden. Waar vroeger veehandelaren hun werk deden is het nu de beurt aan koopjesjagers die op de markt hun slag slaan. Naast de markt is er ook een kleine kermis en de plaatselijke horeca zorgt voor de inwendige mens.

Voor Genemuidenaren is Biestemerk de familiedag bij uitstek en de plaats waar ze oude bekenden treffen. Voor mensen van buiten het stadje is het vooral een grote en gezellige markt.

Foto: Pixabay.com

website: bekijk de website

waar: Centrum Genemuiden, Genemuiden

datum: 15 okt 2019

aanvang: 09:00 uur

einde: 17:00 uur

type: Beurzen / Markten, Uit met kinderen