(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Ballonfestival Hardenberg
(advertentie)

Ballonfestival Hardenberg

10,0 (1 beoordeling)

Donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019 kun je genieten van het jaarlijkse Ter Steege Ballonfestival Hardenberg. Bij goede weersomstandigheden kun je vanaf 19.30 uur drie avonden lang genieten van een prachtig ballonnenspektakel aan de uiterwaarden van de Vecht!

Special Shapes tijdens Ballonfestival
Ook dit jaar komen er weer verschillende bijzondere ballonnen naar het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg. Vele prachtig gekleurde ballonnen en natuurlijk een aantal spectaculaire special shapes.

Programma feestdriedaagse
Tijdens het Ter Steege Ballonfestival kun je niet alleen genieten van luchtballonnen. In de feesttent is het drie avonden feest! Daarnaast kun je op zaterdag vanaf 9.00 uur natuurlijk genieten van de Brunink Drakenbootrace en is er op zaterdagmiddag volop gezelligheid in de feesttent tijdens Het Speciale Feest.

Nightglow
Als het weer het dit jaar toelaat sluit het Ter Steege Ballonfestival op vrijdagavond rond 22.30 uur af met een adembenemende Nightglow, waarbij luchtballonnen op de uiterwaarden oplichten op de maat van de muziek.

foto: Mooi Overijssel

website: bekijk de website

waar: Uiterwaarden Vecht , Hardenberg

type: Evenementen, Uit met kinderen

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
do19:30-23:00
vr19:30-23:00
za09:00-23:00
zogesloten