(advertentie)
Autorodeo Luttenberg
(advertentie)

Autorodeo Luttenberg

0,0 (0 beoordelingen)

Geniet zondag 2 juni 2019 van razende motoren, gierende banden, doffe klappen en zwarte rookpluimen…. De autorodeo van Luttenberg is en blijft een spannend schouwspel.

Het wordt weer een fantastische middag vol spektakel en sensatie. Er is een gezellige consumptietent, toiletvoorziening, een zittribune en……. een oorverdovend geronk, gebrul en rook van auto’s.

In een arena van 50 bij 50 meter, omgeven door een diepe greppel, een zand-wal en hekken nemen de felgekleurde botsauto`s het tegen elkaar op. Het doel is de andere deelnemers uit te schakelen door er zoveel en zo hard mogelijk op te knallen. Telkens gaan de 3 overblijvers over naar de volgende ronde. Er wordt gestreden in een lichte, zware en superklasse om uiteindelijk een plaats in de finales te bemachtigen.

Hoogtepunt van de middag is de grote afvalrace, waarbij alle “opgelapte” wrakken die nog kunnen rijden tegelijk in de arena komen, tot er uiteindelijk één overblijft die nog rijdt en als winnaar wordt uitgeroepen. Nieuw dit jaar is de battle tussen de Luttenbergse teams Gas Hoal’n en Black & Yellow.

Het wordt weer een fantastische middag vol spektakel en sensatie. Er is een gezellige consumptietent, toiletvoorziening, een zittribune (opbrengst voor ponyclub de Heuvelruitertjes) en……. een oorverdovend geronk, gebrul en rook van auto’s.

De rodeo wordt gehouden in het weiland tegenover de afslag Butzelaarstraat/Bergweg. Aanvang is om 12.30 uur en het duurt tot ca. 17.30 uur. Vanwege gedeeltelijke wegafsluiting is de parkeerplaats bereikbaar vanaf Hellendoornse en Haarler richting.

foto: mail organisatie / https://www.pewispeedway.eu/

website: bekijk de website

waar: Terrein Luttenberg, Luttenberg

datum: 02 jun 2019

aanvang: 12:30 uur

einde: 17:30 uur

prijs: € 6,00 (16 jr. enouder)

extra prijsinformatie: t/m 15 jr. €2,-

type: Evenementen, Uit met kinderen