(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Autorodeo Denekamp
(advertentie)

Autorodeo Denekamp

0,0 (0 beoordelingen)

Zo'n 450 stoere coureurs uit heel Twente staan zondag 25 augustus 2019 aan de start van de oudste rodeo van Twente!

Deze gezellige autorodeo vind je aan de Delengoorweg in Denekamp. Het evenement begint om 10.00 uur. Er wordt in diverse klassen gereden en voor coureurs die over de springschans gaan is er een premie te verdienen.

Het zal weer een ouderwetse autorodeo worden waarbij de rijders elkaar van de baan zullen proberen te drukken. Maar er kan er maar één winnen dus dat staat garant voor het nodige spektakel.

foto: Pixabay.com / Bruno Glätsch

website: bekijk de website

waar: Rodeoterrein, Denekamp

datum: 25 aug 2019

aanvang: 10:00 uur

prijs: € 10,00 (vanaf 16 jaar)

extra prijsinformatie: 12-16 jaar €5,- en vrij entree voor jonger dan 12 jaar.

type: Evenementen, Uit met kinderen