(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Adventure zwemdisco
(advertentie)

Adventure zwemdisco

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 27 september 2019 a.s. organiseert zwembad Het Ravijn een ‘adventure disco’ in de recreatiebaden van Het Ravijn – zwem sport zorg -.

Het zwembad is deze avond omgetoverd tot een feestelijke discotheek en een DJ draait vrolijke hits. De jeugd kan deze avond gratis gebruik maken van snorkels en flippers om de onderwaterwereld te ontdekken. Kom jij samen met je vrienden en vriendinnen de spannende onderwaterwereld verkennen?

De entree is € 3,95 per persoon.

Meer informatie is te vinden op www.hetravijn.nl of via de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg -, tel. 0548-613516.

Foto:Pixabay.com/Peter H

website: bekijk de website

waar: Zwembad Het Ravijn, Nijverdal

datum: 27 sep 2019

aanvang: 19:00 uur

einde: 21:00 uur

prijs: € 3,95 (p.p)

type: Uit met kinderen, Overig