(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>&nbsp;</div><div class='nivo-caption-inner'>Cultuurprijs Overijssel</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>&nbsp;</div><div class='nivo-caption-inner'>Cultuurprijs Overijssel</div><div class='description'></div>

Wie gaat er winnen?

Donderdag 5 oktober worden de Cultuurprijs Overijssel 2017 en de Talentprijs Overijssel 2017 uitgereikt in Theater de Voorveghter in Hardenberg. 

Voor de Cultuurprijs komen alle disciplines op het gebied van kunst en cultuur in aanmerking. Van belang is dat het werk inspirerend is en dat het een culturele en sociale waarde heeft voor Overijssel. De Talentprijs is een stimuleringsprijs voor beginnend talent uit Overijssel dat het afgelopen cultuurseizoen een bijzondere prestatie heeft geleverd.

Spannend...! Wie wint?
Inwoners van Overijssel hebben hun favoriete persoon of groep genomineerd
en tot en met 8 september kon er gestemd worden. De vakjury maakt nu het juryrapport op en donderdag 5 oktober horen we wie er gewonnen heeft.

Bekijk hier de uitzending van OverUITdeKunst van zondag 20 augustus waarin Inga Tjapkes de genomineerden voor de Cultuurprijs Overijssel voorstelt.

Bekijk hier de uitzending van zondag 3 september waarin ze je kennis laat maken met de genomineerde talenten.