(advertentie)
<a href=''><div class='nivo-caption-price'>&nbsp;</div><div class='nivo-caption-inner'>Cultuurprijs Overijssel</div><div class='description'></div></a> <a href=''><div class='nivo-caption-price'>&nbsp;</div><div class='nivo-caption-inner'>Cultuurprijs Overijssel</div><div class='description'></div></a>

Cultuurprijs Overijssel

Donderdag 4 oktober worden de Cultuurprijs Overijssel 2018 en Talentprijs Overijssel 2018 uitgereikt in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. 

Voordat de prijzen uitgereikt kunnen worden, moeten eerst personen of groepen genomineerd worden. Wie dat zijn? Dat bepalen de inwoners van Overijssel. Nomineer daarom jouw favoriet voor de Cultuurprijs Overijssel 2018 en de Talentprijs Overijssel 2018. Nomineren kan tot 23 april.

Alle disciplines op het gebied van kunst en cultuur komen in aanmerking voor de Cultuurprijs. Architectuur, amateurkunst, beeldende kunst, cultuurhistorie, dans, muziek, fotografie, film, theater en letteren. Van belang is dat het werk inspirerend is en dat het een culturele en sociale waarde heeft voor Overijssel. 

De genomineerde persoon of groep heeft in het afgelopen cultuurseizoen een uitzonderlijke kwalitatieve prestatie geleverd. De genomineerde persoon of groep moet in Overijssel wonen, er gevestigd zijn of uit Overijssel afkomstig zijn. 

De Talentprijs is een stimuleringsprijs voor beginnend talent uit Overijssel, dat in het afgelopen cultuurseizoen een bijzondere prestatie heeft geleverd.

Klik op onderstaande buttons en nomineer jouw favoriet!