(advertentie)
<a href=''><div class='nivo-caption-price'>&nbsp;</div><div class='nivo-caption-inner'>Cultuurprijs Overijssel</div><div class='description'></div></a> <a href=''><div class='nivo-caption-price'>&nbsp;</div><div class='nivo-caption-inner'>Cultuurprijs Overijssel</div><div class='description'></div></a>

De winnaars zijn bekend!

Rico en Sticks winnen Cultuurprijs Overijssel 2017 en Evander Eijsink wint Talentprijs Overijssel 2017

Rico en Sticks hebben donderdagavond in Theater de Voorveghter in Hardenberg de Cultuurprijs Overijssel 2017 in ontvangst genomen. Naast het rappersduo stond het negenjarig pianotalent Evander Eijsink, winnaar van de Talentprijs Overijssel 2017. Commissaris van de Koning, Ank Bijleveld-Schouten, reikte de prijzen uit. 

 

 

 

 

 

 

 

 

De winnaars werden gekozen aan de hand van de publieksstemming en een deskundige jury. Dit jaar bestond de jury uit de commissaris van de Koning, Ank Bijleveld-Schouten, Wim Fiselier (ArtEZ), Peter Schoof (RTV Oost), Anne Riemersma (Hedon), Kees Schafrat (boekhandel Broekhuis) en Wilja Jurg (Raad van Cultuur).

Tijdens het avondvullende programma liet Hardenberg met trots zien welke creatieve, rijke, culturele bodem ze hebben in de regio Hardenberg. Een grote verscheidenheid aan veelzijdige kunstenaars, artiesten en andere creatievelingen hebben hun bijzondere talent laten zien. 

Bekijk HIER de beelden van de uitreiking van de Cultuurprijs Overijssel aan Rico en Sticks.
Kijk HIER hoe Evander Eijsink zijn Talentprijs in ontvangst neemt.

Uitreiking terugkijken bij RTV Oost
Bekijk de samenvatting van de uitreiking van de Cutuurprijs Overijssel die vrijdagavond 6 oktober werd uitgezonden door RTV Oost. Zondag 8 oktober wordt in het programma OverUITde Kunst ook uitgebreid aandacht besteed aan de uitreiking van de Cultuurprijs en Talentprijs 2017 (uitzending om 12.35 uur, 17.20 uur, 18.20 uur en 19.20 uur).