(advertentie)
<a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/kunsten-op-straat-nieuwleusen/detail.aspx?id=1377506&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Nieuwleusen, za 22 jun</div><div class='nivo-caption-inner'>Kunsten op straat in Nieuwleusen</div><div class='description'>Het centrum van Nieuwleusen is 22 juni het decor voor Kunsten op Straat met veel internationale optredens.</div></a> <a href='/theater/hanna-van-hendrik/detail.aspx?id=1804857&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 27 jun, € 52,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Hanna van Hendrik</div><div class='description'>Een intiem en groot muzikaal theaterspektakel op de voormalige Vliegbasis Twenthe over het leven van boerin Hanna en haar familie.</div></a>
Theaters Overijssel presenteren nieuwe programma's!
(advertentie)

Theaters Overijssel presenteren nieuwe programma's!

27 mei 2019

De theaters van Overijssel presenteren hun programma’s voor het nieuwe Theaterseizoen!

Vol trots zijn ze, op alle mooie voorstellingen die ook het komende theaterseizoen weer gespeeld gaan worden in de sfeervolle en charmante kleine(re) theaters in Overijssel.

Grote en bekende namen zoals o.a. Guido Weijers, Dorona Alberti (Gare du Nord) en Alex Klaasen betreden het podium evenals veelbelovende en aanstormende talenten waaronder het Overijsselse gezelschap Tweeduuster met Jan Riesewijk, Quirine Melssen, VET kindercabaret en Performancecollectief URLAND. En.. bij het theatercollege van culinair journalist Joël Broekaert mag je zelf meeproeven.

Er is hard gewerkt aan schitterende brochures en mooie online presentaties en nu staat alles klaar voor de kaartverkoop.

Bestel je kaarten online of koop ze aan de kassa en gun jezelf het plezier van een heerlijke avond uit in het verschiet. Ook een goed idee: geef kaarten voor een voorstelling kado of schenk een theaterbon! 

Tot ziens bij de kleine(re) theaters in Overijssel!