(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Eibergen, wo 4 mei</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderweekend Berkelland</div><div class='description'>Woensdag 4 mei 2016, 9:00 tot zondag 8 mei 2016 17:00 is een weekend vol van Kinderactiviteiten!!</div> <div class='nivo-caption-price'>Apeldoorn, za 30 apr, € 1,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Meivakantie op Paleis Het Loo</div><div class='description'>In de meivakantie, van 30 april tot en met 8 mei, zijn er allerlei activiteiten op Paleis Het Loo</div> <div class='nivo-caption-price'>Uden, za 7 mei, € 15,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Showworstelaars in Markant Uden</div><div class='description'>Op 7 mei zal Markant Uden op zijn grondvesten trillen wanneer de sterren van Pro Wrestling Showdown de ring betreden.</div> <div class='nivo-caption-price'>Uden, zo 8 mei, € 39,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Mooie mama-dag</div><div class='description'>Op zondagmiddag 8 mei zal Restaurant Markant geheel in het teken staan van mooie mama’s. </div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, wo 25 mei, € 43,00</div><div class='nivo-caption-inner'>De Tweeling in Wilminktheater</div><div class='description'>‘De Tweeling’ is een nieuwe Nederlandse musical, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Tessa de Loo, over het aangrijpende verhaal van de tweelingzusjes Lotte en Anna.</div> <div class='nivo-caption-price'>Weerselo, zo 8 mei, € 2,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Weerselose Markt</div><div class='description'>De gezelligste markt van Twente waar je nieuwe, gebruikte en antieke goederen kunt kopen en verkopen is nu ook iedere 2e zondag van de maand geopend.</div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Meivakantie in het Speelgoedmuseum Deventer</div><div class='description'>Op zoek naar een uitje in de voorjaarsvakantie? Tot en met 8 mei zijn er dagelijks extra activiteiten. </div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 7 mei, € 15,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Dutch Craft Beer Festival</div><div class='description'>Op 7 mei is in Atak een festival voor de ware speciaalbier- en muziekliefhebber.</div>
50 Jaar Pop! in Zwolle
(advertentie)

50 Jaar Pop! in Zwolle

Zaterdag 2 maart staan de IJsselhallen in Zwolle in het teken van 50 Jaar Pop! Een vijf uur durend concert met optredens van onder meer George Baker, Piet Veerman, Erik de Zwart en Voice of Holland-finalist Johannes Rypma. De avond wordt aan elkaar gepraat door Willie Oosterhuis.

Tijdens 50 Jaar Pop! komen alle 100 hits uit de ‘Nederlandse Top 100 aller tijden’ voorbij. Live muziek, met artiesten van toen en nu, wordt afgewisseld met liedjes die gedraaid worden door 'Mister Top 40' Erik de Zwart. Compleet met videoschermen met de originele clips. Het festijn staat garant voor een avond feest- en dansplezier.

Er zijn kaarten verkrijgbaar via Ticketpoint. 50 Jaar Pop! is voor alle leeftijden toegankelijk.  

waar: IJsselhallen, Zwolle

telefoon: 038-4211843038-4211843