De Huishondbeurs Waterloopleinmarkt Ugchelen Beleef Boekenweek 2015 met een lezing van Anna Enquist Danny de Munk - Een theaterconcert om van te houden Vollemaanwandeling op de Veluwe (Vierhouten) Vroege voorjaarswandeling met de boswachter Indoor Brabant Sieradenbeurs in de Brabanthallen Lookapony + The Black Tambourines in Stroomhuis Memphis Maniacs in Breda The Mavericks in Atak Enschede Lente TUIN en Woon Beurs Zwolle De Mattheus Passie in Prismare Enschede Tuinexpo Salland in Luttenberg Wandeling Buurserzand Radio- en electronicabeurs Deventer Expositie: Metamorphosen in Enschede
<%= title %>

50 Jaar Pop! in Zwolle

Zaterdag 2 maart staan de IJsselhallen in Zwolle in het teken van 50 Jaar Pop! Een vijf uur durend concert met optredens van onder meer George Baker, Piet Veerman, Erik de Zwart en Voice of Holland-finalist Johannes Rypma. De avond wordt aan elkaar gepraat door Willie Oosterhuis.

Tijdens 50 Jaar Pop! komen alle 100 hits uit de ‘Nederlandse Top 100 aller tijden’ voorbij. Live muziek, met artiesten van toen en nu, wordt afgewisseld met liedjes die gedraaid worden door 'Mister Top 40' Erik de Zwart. Compleet met videoschermen met de originele clips. Het festijn staat garant voor een avond feest- en dansplezier.

Er zijn kaarten verkrijgbaar via Ticketpoint. 50 Jaar Pop! is voor alle leeftijden toegankelijk.  

waar: IJsselhallen, Zwolle

telefoon: 038-4211843038-4211843