(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Hoenderloo, zo 5 jun</div><div class='nivo-caption-inner'>Junior Natuur Expeditie</div><div class='description'>Ga op expeditie met je vrienden, ouders of gewoon lekker zelf op pad. En ontdek wat er leeft in op de grond en in de lucht.</div> <div class='nivo-caption-price'>Loenen, za 4 jun, € 17,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Avondwandeling wilde zwijnen</div><div class='description'>Presentatie over het leven van wilde zwijnen met aansluitend een wandeling van ongeveer 5 km door natuurgebied Hoeve Delle. Op zoek naar wilde zwijnen en de sporen die ze achter laten.</div> <div class='nivo-caption-price'>'s-Hertogenbosch</div><div class='nivo-caption-inner'>De Wereld van Bosch</div><div class='description'>De tijd van Jheronimus Bosch herleeft tijdens de Wereld van Bosch op 4 en 5 juni 2016.</div> <div class='nivo-caption-price'>Eindhoven, zo 5 jun</div><div class='nivo-caption-inner'>De Fabriek Op Zondag Markt</div><div class='description'>De Fabriek Op Zondag is een exclusieve markt met niet alleen veel kramen met mooie producten, maar ook lekker eten, drinken, muziek en workshops.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hengelo (Ov), vr 3 jun, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Nacht van Hengelo</div><div class='description'>Op vrijdag 3 juni 2016 wordt er weer gestreden om de Nacht van Hengelo, midden in de binnenstad van Hengelo.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Food Truck Festival TREK</div><div class='description'>Van 3 t/m 5 juni 2016 wordt het Volkspark in Enschede voor het Foodtruckfestival TREK omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant. 
</div> <div class='nivo-caption-price'>Hardenberg, za 4 jun</div><div class='nivo-caption-inner'>Vechtival</div><div class='description'>Op 4 juni kun je op en rond de Vecht bij hardenberg meedoen aan allerlei activiteiten zoals broodjes bakken, boomstam werpen en vlotten bouwen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, zo 5 jun, € 4,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Snuffelmarkt</div><div class='description'>Tijdens de Snuffelmarkt op 5 juni kun je heerlijk rondsnuffelen langs de honderden kramen, waar je zowel binnen als buiten een divers aanbod vindt.</div>
50 Jaar Pop! in Zwolle
(advertentie)

50 Jaar Pop! in Zwolle

Zaterdag 2 maart staan de IJsselhallen in Zwolle in het teken van 50 Jaar Pop! Een vijf uur durend concert met optredens van onder meer George Baker, Piet Veerman, Erik de Zwart en Voice of Holland-finalist Johannes Rypma. De avond wordt aan elkaar gepraat door Willie Oosterhuis.

Tijdens 50 Jaar Pop! komen alle 100 hits uit de ‘Nederlandse Top 100 aller tijden’ voorbij. Live muziek, met artiesten van toen en nu, wordt afgewisseld met liedjes die gedraaid worden door 'Mister Top 40' Erik de Zwart. Compleet met videoschermen met de originele clips. Het festijn staat garant voor een avond feest- en dansplezier.

Er zijn kaarten verkrijgbaar via Ticketpoint. 50 Jaar Pop! is voor alle leeftijden toegankelijk.  

waar: IJsselhallen, Zwolle

telefoon: 038-4211843038-4211843