(advertentie)
StrongSisterRun - We've got the power
(advertentie)

StrongSisterRun - We've got the power

0,0 (0 beoordelingen)

Zaterdag 1 september 2018 is het weer tijd voor de girls-only StrongSisterRun met als thema 'We've got the power'!

Bij de StrongSisterRun gaat het niet om de eerste plek, maar ligt de focus op een super leuke dag waarbij je samen met je vriendinnen obstakels gaat overwinnen. Het thema voor dit jaar is dan ook niet voor niets: WE'VE GOT THE POWER!

Schrijf je nú in voor de StrongSisterRun Hellendoorn!

05 km Supergirls - € 47,-
10 km Supergirls - € 55,-

Dit jaar kun je in Hellendoorn kiezen uit twee afstanden; een parcours van 5 KM of 10 KM. Welke je ook kiest, beide routes gaan dwars door bossen, weilanden en over de fikse heuvels van de Sallandse Heuvelrug. Reken er maar op dat je meerdere keren nat gaat worden en na de onvermijdelijke modderpoelen en schuimbaden van top tot teen onder de modder zit! 

Publiek langs het parcours
De StrongSisterRun wil je meemaken! Ook als je zelf niet mee doet. Er zijn gezellige Hot Spots langs het parcours. De DeeJays bouwen daar een feestje, terwijl jij onder het genot van een drankje de verrichtingen van de Strong Sisters van dichtbij kunt volgen.

Fisherman’s Friend StrongmanRun
Zondag 2 september volgt dan de StrongmanRun! Dit sportspektakel staat ook dit jaar weer garant voor drie afstanden met 20, 30 en 40 obstakels door de natuur en dwars door de winkelstraat van de gemeente Hellendoorn! Het parcours, de natuurlijke obstakels, de bijzondere omgeving van het Reggedal en het enthousiaste publiek zorgen voor een overgetelijke ervaring. 

foto: RTV Oost

website: bekijk de website

waar: Evenementenweide Nijverdal, Nijverdal

datum: 01 sep 2018

aanvang: 10:00 uur

prijs: € 47,00 (Vanaf)

type: Evenementen, Uit met kinderen, Sportief


reserveer