(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Groenlo, zo 16 apr, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Paasmarkt met kinderactiviteiten in Groenlo</div><div class='description'>Kom op eerste paasdag (16 april 2017) naar Leemland te Groenlo, want daar zal er een gezellige paasmarkt worden georganiseerd met een paar mini-workshops en kinderactiviteiten.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, do 30 mrt, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>De Marathon 30 en 31 maart in Zwolle</div><div class='description'>Na het succes van de film komt De Marathon nu ook naar het theater, met originele muziek van Thomas Acda.</div> <div class='nivo-caption-price'>Denekamp, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Voorjaarskermis Denekamp</div><div class='description'>Vanaf vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april is er weer kermis in Denekamp op het Nicolaasplein. </div> <div class='nivo-caption-price'>Rijssen, vr 31 mrt, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Brommers Kieken in Lucky</div><div class='description'>Vrijdag 31 maart is het weer tijd voor Brommers kiek'n bie Lucky in Rijssen met o.a. The Marmalade, The Bluebettes en de RTV Oost Afterparty.</div>
Schaatsnacht van Deventer
(advertentie)

Schaatsnacht van Deventer

0,0 (0 beoordelingen)

Tijdens de Schaatsnacht van Deventer op vrijdag 13 januari 2017 kun je een prestatietocht rijden en meedoen aan leuke activiteiten.

Ga de uitdaging aan en schaats een prestatietocht van 25 (alleen voor jeugd), 50, 100 of 150 km tijdens de Schaatsnacht van Deventer! Om 16:00 uur klinkt het startschot en gaan de fanatieke deelnemers van start. Voor deelnemers aan grote schaatstochten, zoals op de Weissensee, de Plansee in Oostenrijk of natuurlijk de Elfstedentocht, is de Schaatsnacht een uitstekende gelegenheid zichzelf te testen op één van de aangeboden afstanden.

Het programma van de Schaatsnacht van Deventer is gericht op verschillende doelgroepen ziet er als volgt uit:

16.00 uur: Mass start* prestatietocht 25 (alleen jeugd), 50, 100 en 150 km
16.00 - 23.00 uur: Recreatief schaatsen.
19.00 - 23.00 uur: Dance on Ice – Silent Disco
23.00 uur: Einde prestatietocht

Mass start* om 16.00 uur. Ben je niet in de gelegenheid om op dit tijdstip te starten? Later starten is ook mogelijk. Wij willen je er graag op attenderen dat 23.00 uur de definitieve eindtijd is en na dit tijdstip kan je niet meer finishen.

Doe je mee aan de prestatietocht? Neem dan ook jouw familie, vrienden, kennissen mee om je aan te moedigen!

Voor alle prestatietochten is een transponder verplicht. Tijdens de Schaatsnacht kunnen deelnemers het aantal afgelegde ronden continu aflezen op een groot presentatiescherm. Wij adviseren alle deelnemers om een helm tijdens de prestatietocht te dragen.

Deelnemers die de prestatietocht volbrengen, ontvangen na afloop een herinnering. Let op! Je ontvangt een medaille voor de afstand waar je jezelf voor heeft opgegeven.

Tijdens de Schaatsnacht van Deventer zijn er ook activiteiten voor de recreatieve schaatsers: IJsspelletjes voor kinderen, Discoschaatsen met DJ en live-muziek in het Schaatscafé. Deze avond is ook uitermate geschikt voor een gezellige avond uit. De kunstijsbaan is sfeervol aangekleed met veel lichtjes en vuurkorven.

Locatie: De Scheg, Piet van Donkplein 1 Deventer
Datum: Vrijdag 13 januari 2017
Tijd: 16:00 - 23:00 uur
Entree: Bezoekerstarief € 2,65 incl. consumptiebon voor een warme drank

waar: Kunstijsbaan De Scheg, Deventer

datum: 13 jan 2017

aanvang: 16:00 uur

einde: 23:00 uur

prijs: € 2,65

type: Evenementen, Uit met kinderen, Sportief

telefoon: 0570-6597770570-659777