(advertentie)
Nationale Open Golfdag - Golfclub de Koepel
(advertentie)

Nationale Open Golfdag - Golfclub de Koepel

0,0 (0 beoordelingen)

Nationale Open Golfdag op zaterdag 21 april 2018 bij Golfclub de Koepel in Wierden.

Golfclub de Koepel in Wierden wil in het lustrumjaar samen met Stichting KiKa iedereen die belangstelling heeft voor golf laten kennismaken met de sport én met stichting KiKa tijdens de Nationale Open Golfdag. Op deze dag zijn er van 12.00 uur tot 17.00 uur op het prachtige golfcomplex aan de Rijssensestraat allerlei activiteiten, voor jong én oud.

Voor mensen die willen kennismaken met de sport is er een clinic, waarbij het accent ligt op lange slagen, putten (de slag van de bal naar de hole vanaf de green) en chippen (een slag over kortere afstand met een korte vlucht en een lange doorrol). Kinderen kunnen zich uitleven op het opblaasbaar doel, waarbij ze zoveel mogelijk punten moeten verzamelen door een golfballetje door een van de gaten te slaan of chippen.

Hole-in-one wedstrijd voor jong en oud
Daarnaast organiseert Stichting KiKa op zaterdag een hole-in-one wedstrijd voor jong en oud. Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) organiseert op deze dag ook een grote loterij met mooie prijzen. Alle opbrengsten van de deelname aan de wedstrijd en de veiling komen ten goede aan KiKa. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. KiKa opent binnenkort Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Dit is het grootste kinderoncologisch centrum van Europa. 

foto: Golfclubdekoepel.nl

website: bekijk de website

waar: Golfclub de Koepel , Wierden

datum: 21 apr 2018

aanvang: 12:00 uur

einde: 17:00 uur

prijs: Gratis

type: Uit met kinderen, Open dagen, Sportief