(advertentie)
<a href='/alles/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/alles/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/internationale-art-brut-biennale/detail.aspx?id=1173139&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Art Brut Biënnale in Hengelo</div><div class='description'>Van 26 mei t/m 3 juni staat het werk van 150 kunstenaars met een beperking of psychiatrische problematiek centraal in Het Hazemeijer in Hengelo.</div></a>
FBK-Games
(advertentie)

FBK-Games

0,0 (0 beoordelingen)

Atletiekliefhebbers kunnen zondag 3 juni 2018 hun hart ophalen tijdens de FBK Games in Hengelo.

Dit jaar wordt het een mix van sport en entertainment! Met muziek en artiesten, een voor- en naprogramma en een pauze met een demonstratie freerunning!

AA Drink FBK Games is dé Nederlandse klassieker in de atletieksport. Het topevenement maakt deel uit van de IAAF World Challenge en daarmee staat ‘Hengelo’ in het rijtje van wereldwijd gewaardeerde evenementen als Melbourne, Osaka, Rio de Janeiro, Madrid, Daegu, Moskou en Berlijn. Om iedereen het plezier van atletiek te laten beleven organiseert AA Drink FBK Games in de week van het evenement verschillende activiteiten. Jong en oud, beginnend en volleerd kan de sport van dichtbij bekijken en beleven.

Hopelijk staan ook dit jaar weer diverse topatleten aan de start. Dafne Schippers heeft al toegezegd dat ze in Hengelo van de partij is.

Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Foto: RTV Oost - Jori Meenhuis

website: bekijk de website

waar: Fanny Blankers-Koen Stadion, Hengelo

datum: 03 jun 2018

aanvang: 15:00 uur

type: Evenementen, Sportief