(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Prijsvraag Zomer in Overijssel</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, do 31 aug, € 11,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Stadsfestival Zwolle</div><div class='description'>Van donderdag 31 augustus t/m zondag 3 september vindt de 6e editie van het Stadsfestival Zwolle plaats met muziek, dans en theater. </div> <div class='nivo-caption-price'>Almelo, vr 25 aug, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Profronde Almelo</div><div class='description'>Geniet van wielersport van de bovenste plank met profrenners, de Dikke Banden Race en veel muziek.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hellendoorn</div><div class='nivo-caption-inner'>Helders Fees</div><div class='description'>Kom van 20 t/m 26 augustus naar het Helders Fees in Hellendoorn voor heel veel optredens en leuke activiteiten.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 aug, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Muziek vanaf de vijvers van het Roombeek</div><div class='description'>Muziek vanaf de vijvers van het Roombeek. Met vandaag muziek van Teaser en Butterfly.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Het Verzet Kraakt!</div><div class='description'></div>
Dansmarathon
(advertentie)

Dansmarathon

0,0 (0 beoordelingen)

De tweede Kempische Dansmarathon op zondag 22 januari 2017 in De Muzenval in Eersel gaat weer volop variatie bieden. Mede dankzij dansvereniging Let’s Dance uit Eersel, Biodanza, Dédé Dance uit Veldhoven en de Stichting Rolstoeldansen, die zich al hebben aangemeld om mee te doen aan het evenement. Maar er is nog volop plaats voor andere dansscholen, dansgroepen en natuurlijk individuele dansers uit de regio en daarbuiten. Want iedereen die dat wil, mag deze dag gratis gebruik maken van het toneel in de grote zaal om zijn of haar dansstijl te demonstreren aan publiek.

De organisatie wil het liefst zo veel mogelijk verschillende dansen tonen en is zeker op zoek naar stijlen die niet alledaags zijn of niet snel te zien op een podium in een theater.
Zoals capoeira en twirling of specialisaties zoals vogue, dancehall, dupstep, een klompen- of reidans of rumba en son. Daarbij maakt het niveau en de leeftijd niets uit; iedereen kan en mag meedoen. Het is alleen nodig dat deelnemers zich tijdig aanmelden.
Dat kan tot maandag 19 december door een mailtje te sturen naar info@muzenval.nl.

Als alle inschrijvingen binnen zijn, stelt de organisatie het programma van de dansmarathon samen. Vorig jaar bestond dat uit 35 optredens, uitgevoerd door een kleine 400 dansers.
Afgewisseld met een paar workshops en enkele inspirerende dansfilmpjes leverde dat van 10.00 tot 17.00 uur een doorlopende show op met deelnemers vanaf een jaar of drie.

Tussendoor kunnen bezoekers overigens terecht in de foyer. Die dient als plek waar verenigingen en dansscholen zichzelf kunnen promoten door een stand te bemannen en waar ook danskleding te koop kan worden aangeboden.

Fotobijschrift: Dansers van Dédé Dance uit Veldhoven demonstreerden vorig jaar als enige klassiek ballet.
Fotobron: Rob Cappon fotografie

waar: De Muzenval, Eersel

datum: 22 jan 2017

aanvang: 10:00 uur

einde: 17:00 uur

type: Sportief

telefoon: 0497-5159970497-515997