(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Ede, wo 1 mrt, € 11,00</div><div class='nivo-caption-inner'>De GVR - Ila van der Pouw</div><div class='description'>Kom op woensdag 1 maart 2017 naar Theater Cultura te Ede voor een familievoorstelling van Ila van de Pouw - De GVR.</div> <div class='nivo-caption-price'>Loenen, ma 27 feb, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Huifkartocht Veluwe</div><div class='description'>Kom op maandag 27 februari 2017 naar Loenense Enk voor een Huifkartocht.</div> <div class='nivo-caption-price'>Eindhoven, wo 1 mrt, € 15,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Najib Amhali & PlusSupportAct in concert</div><div class='description'>Najib Amhali & PlusSupportAct geven woensdag 1 maart 2017 een concert bij de Effenaar te Eindhoven.</div> <div class='nivo-caption-price'>Breda, wo 15 mrt, € 7,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Snerttocht in Breda</div><div class='description'>Op woensdag 15 maart 2017 start om 10:00 uur de tweede snerttocht  bij het Boshuis te Breda.</div> <div class='nivo-caption-price'>Oldenzaal, zo 26 feb</div><div class='nivo-caption-inner'>Carnavalsoptocht Oldenzaal</div><div class='description'>'t Is zondag 26 februari echt carnaval bij de Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal met prachtige praalwagens en gek geklede types.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, zo 26 feb, € 16,10</div><div class='nivo-caption-inner'>K3 show in IJsselhallen Zwolle</div><div class='description'>Zondag 26 februari staan Hanne, Marthe en Klaasje van K3 te popelen om op te treden in de IJsselhallen Zwolle.</div> <div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen, zo 26 feb, € 3,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Veen- en heidewandeling</div><div class='description'>Loop zondag 26 februari mee met de Veen- en heidewandeling in Haaksbergen en geniet van de mooie omgeving.</div>
Dansmarathon
(advertentie)

Dansmarathon

0,0 (0 beoordelingen)

De tweede Kempische Dansmarathon op zondag 22 januari 2017 in De Muzenval in Eersel gaat weer volop variatie bieden. Mede dankzij dansvereniging Let’s Dance uit Eersel, Biodanza, Dédé Dance uit Veldhoven en de Stichting Rolstoeldansen, die zich al hebben aangemeld om mee te doen aan het evenement. Maar er is nog volop plaats voor andere dansscholen, dansgroepen en natuurlijk individuele dansers uit de regio en daarbuiten. Want iedereen die dat wil, mag deze dag gratis gebruik maken van het toneel in de grote zaal om zijn of haar dansstijl te demonstreren aan publiek.

De organisatie wil het liefst zo veel mogelijk verschillende dansen tonen en is zeker op zoek naar stijlen die niet alledaags zijn of niet snel te zien op een podium in een theater.
Zoals capoeira en twirling of specialisaties zoals vogue, dancehall, dupstep, een klompen- of reidans of rumba en son. Daarbij maakt het niveau en de leeftijd niets uit; iedereen kan en mag meedoen. Het is alleen nodig dat deelnemers zich tijdig aanmelden.
Dat kan tot maandag 19 december door een mailtje te sturen naar info@muzenval.nl.

Als alle inschrijvingen binnen zijn, stelt de organisatie het programma van de dansmarathon samen. Vorig jaar bestond dat uit 35 optredens, uitgevoerd door een kleine 400 dansers.
Afgewisseld met een paar workshops en enkele inspirerende dansfilmpjes leverde dat van 10.00 tot 17.00 uur een doorlopende show op met deelnemers vanaf een jaar of drie.

Tussendoor kunnen bezoekers overigens terecht in de foyer. Die dient als plek waar verenigingen en dansscholen zichzelf kunnen promoten door een stand te bemannen en waar ook danskleding te koop kan worden aangeboden.

Fotobijschrift: Dansers van Dédé Dance uit Veldhoven demonstreerden vorig jaar als enige klassiek ballet.
Fotobron: Rob Cappon fotografie

waar: De Muzenval, Eersel

datum: 22 jan 2017

aanvang: 10:00 uur

einde: 17:00 uur

type: Sportief

telefoon: 0497-5159970497-515997