(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Eerbeek, za 21 jan, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Korte winterwandeling op landgoed Huis te Eerbeek</div><div class='description'>Kom op zaterdag 21 januari 2017 naar Grand Café De Korenmolen te Eerbeek voor een korte winterwandeling op landgoed Huis.</div> <div class='nivo-caption-price'>Arnhem, zo 22 jan, € 14,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Herman Brock JR. + Blue Grass Boogiemen</div><div class='description'>Kom op zondag 22 januari 2017 naar Luxor Live te Arnhem voor een concert met Herman Brock JR. + Blue Grass Boogiemen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Oosterhout (Nb), zo 22 jan, € 2,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Nieuwjaars Beurs</div><div class='description'>Op zondag 22 januari 2017 organiseert aquariumvereniging De Siervis zijn 12de Aquarium Nieuwjaarsbeurs. De beurs wordt weer gehouden in het Oelbert gymnasium in Oosterhout.</div> <div class='nivo-caption-price'>Oosterhout (Nb), za 21 jan, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>BankGiro Loterij Theaterweekend</div><div class='description'>Op 20, 21 en 22 januari 2017 wordt in Nederland voor de tweede keer het BankGiro Loterij Theaterweekend georganiseerd. Zo’n vijftig Nederlandse theaters bieden die dagen een gevarieerd en aansprekend programma aan voor tien euro per voorstelling.</div> <div class='nivo-caption-price'>Oldenzaal, vr 20 jan, € 16,50</div><div class='nivo-caption-inner'>De Blonde Jongens en Tim</div><div class='description'>Vijf mannen in hotpants; wie wil dat nou niet zien? In 2014 wonnen ze de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival.</div> <div class='nivo-caption-price'>De Lutte, zo 22 jan</div><div class='nivo-caption-inner'>Scharrelkids-Doedag in De Lutte</div><div class='description'>Zondag 22 januari is er weer een Scharrelkids-Doedag in het Arboretum Poortbulten in De Lutte. Dit keer is het thema 'Winter'.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hengelo Ov., za 21 jan, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Dilana Smith bij Metropool</div><div class='description'>Opvallende verschijning.
Lange dreads, het lichaam vol tatoeages, een piercing hier en daar. Dilana Smith herken je uit duizenden als je haar ziet. En dan heeft ze keel nog niet eens open gezet. Want naast het feit dat ze er opvallend uitziet zingt </div>
Dansmarathon
(advertentie)

Dansmarathon

0,0 (0 beoordelingen)

De tweede Kempische Dansmarathon op zondag 22 januari 2017 in De Muzenval in Eersel gaat weer volop variatie bieden. Mede dankzij dansvereniging Let’s Dance uit Eersel, Biodanza, Dédé Dance uit Veldhoven en de Stichting Rolstoeldansen, die zich al hebben aangemeld om mee te doen aan het evenement. Maar er is nog volop plaats voor andere dansscholen, dansgroepen en natuurlijk individuele dansers uit de regio en daarbuiten. Want iedereen die dat wil, mag deze dag gratis gebruik maken van het toneel in de grote zaal om zijn of haar dansstijl te demonstreren aan publiek.

De organisatie wil het liefst zo veel mogelijk verschillende dansen tonen en is zeker op zoek naar stijlen die niet alledaags zijn of niet snel te zien op een podium in een theater.
Zoals capoeira en twirling of specialisaties zoals vogue, dancehall, dupstep, een klompen- of reidans of rumba en son. Daarbij maakt het niveau en de leeftijd niets uit; iedereen kan en mag meedoen. Het is alleen nodig dat deelnemers zich tijdig aanmelden.
Dat kan tot maandag 19 december door een mailtje te sturen naar info@muzenval.nl.

Als alle inschrijvingen binnen zijn, stelt de organisatie het programma van de dansmarathon samen. Vorig jaar bestond dat uit 35 optredens, uitgevoerd door een kleine 400 dansers.
Afgewisseld met een paar workshops en enkele inspirerende dansfilmpjes leverde dat van 10.00 tot 17.00 uur een doorlopende show op met deelnemers vanaf een jaar of drie.

Tussendoor kunnen bezoekers overigens terecht in de foyer. Die dient als plek waar verenigingen en dansscholen zichzelf kunnen promoten door een stand te bemannen en waar ook danskleding te koop kan worden aangeboden.

Fotobijschrift: Dansers van Dédé Dance uit Veldhoven demonstreerden vorig jaar als enige klassiek ballet.
Fotobron: Rob Cappon fotografie

waar: De Muzenval, Eersel

datum: 22 jan 2017

aanvang: 10:00 uur

einde: 17:00 uur

type: Sportief

telefoon: 0497-5159970497-515997