(advertentie)
CSI Twente
(advertentie)

CSI Twente

0,0 (0 beoordelingen)

Van dinsdag 12 tot en met zondag 17 juni 2018 komt de crème de la crème van de internationale springsport weer naar Geesteren voor de 44e editie van CSI Twente.

Deze internationale klassieker heeft voor iedereen wat te bieden. Naast paardensport is er ook een gezelig strodorp en zijn er optredens van Copacabana en André Hazes Live!

Kijk HIER voor het uitgbereide programma
Kijk HIER voor de kaartverkoop

TV Oost doet zondag 17 juni vanaf 15.00 uur live verslag van de Grote Prijs van Twente.

De live-uitzending begint om 15.00 uur met beelden van de eerste ronde van de Grote Prijs van Twente. Vanaf 17.00 uur is de finale van de Grote Prijs te zien, met de barrage en de huldiging. Ook Radio Oost doet live verslag van het prestigieuze paardensportevenement in Geesteren.

Mondiale ruitertop
De springwedstrijden voor de mondiale ruitertop vormen als gebruikelijk de hoofdmoot van de klassieker op de hippische agenda. Maar ook voor andere disciplines, de basissport en gezellige feesten, is er traditiegetrouw veel aandacht op het Erve Maathuis. Vast staat dat ‘Geesteren’ ook dit jaar diverse wereldtoppers zal mogen verwelkomen. Zo hebben twee wereldkampioenen springen hun komst al toegezegd. Philippe Lejeune (2010) en Jeroen Dubbeldam (2014), de laatste met onder meer SFN Zenith, zijn van de partij. Lejeune neemt onder anderen zijn Belgische teamgenoot Wilm Vermeir mee. Verder de Amerikaanse Beezie Madden en Andrew Kocher, Zwitserse Beat Mändli, Abdullah Sharbatly afkomstig uit Saoedi Arabië en de Duitser Michael Jung. Deze laatste heerste jarenlang als een vorst in de eventingsport, met de olympische titel van 2016 als onbetwist hoogtepunt. Uit Nederland naast Jeroen Dubbeldam ook Marc Houtzager, Jur Vrieling, Gert-Jan Bruggink, nationaal titelhouder Frank Schuttert en vice-kampioen Gerben Morsink.

De live-uitzending van CSI Twente begint op zondag 17 juni om 15.00 uur, Sport op Zondag zie je om 20.20 uur en wordt elk uur herhaald.Een kleine twee maanden voor aanvang van de World Equestrian Games in Tryon (North Carolina) komen toppers uit de internationale spring

Foto: RTV Oost - Peter de Haan

 

website: bekijk de website

waar: CSI Twente, Geesteren

type: Evenementen, Sportief

openingstijden:
magesloten
di08:00-17:00
wo08:00-22:00
do08:00-22:00
vr08:00-22:00
za08:00-23:00
zo08:00-18:00

uitzonderingen op de aanvangstijd / openingstijd:
Tijden zijn onder voorbehoud